Försäkringen har utgått!
Har du kommit hit för att förlustanmäla en Delicacaoboll? Hoppas inte!
Vi har tyvärr inte längre möjlighet att erbjuda ersättning vid en eventuell stöld.

 

P.G.A. STÖLDRISK FÖRSÄKRAR VI NU ALLA DELICACAOBOLLAR.

Värdefulla föremål kan lätt försvinna. Så även vår exklusiva nyhet Delicacaobollen - med farligt god smak av mörk choklad eller havssalt/kola. Som tillverkare tar vi nu det säkra för det osäkra genom att instifta en kostnadsfri försäkring. Blir du av någon outgrundlig anledning av med en Delicacaoboll, tveka inte att kontakta oss. Vi ersätter dig givetvis med en ny ask.

Vill du förlustanmäla en Delicacaoboll? Du har nu tre val.

RING OSS.
Ring och prata med en personlig handläggare. Utveckla lite kort vad som har hänt. Godkänner vi ärendet skickar vi en mobilkupong på sms.
Tel 076-1428570

INSTAGRAMMA.
Lägg upp valfritt bildbevis på instagram med hashtaggen #delicatoförsäkring. Skriv gärna kort (eller otroligt långt) om vad som har hänt. Godkänner vi ärendet skickar vi ett DM. PS, du måste ha offentlig profil!

FYLL I ETT JÄTTELÅNGT FORMULÄR
Formuläret hittar du nedan. Godkänner vi ärendet får du en mobilkupong.

Erbjudandet levereras via mobilkupong. Kupongen gäller en valfri ask Delicacaoboll (havssalt&kola eller mörk choklad) och löses in i butik (vi tar ej ansvar över sortiment/tillgång). Erbjudandet kan endast nyttjas en gång per person, du måste vara över 16 år. Uppgifter och telnr lagras ej och kommer inte användas i ytterligare marknadsföringssyfte eller till tredje part.