Nyhetsarkiv

Delicato och Stiftelsen Einar Belvén skänker en miljon kronor till UNHCR

Delicato och Stiftelsen Einar Belvén skänker en miljon kronor till UNHCR:s arbete med att hjälpa människor på flykt.

Nu lanserar Delicato låten ”Beat by Delicato”

Nu lanserar Delicato låten ”Beat by Delicato” ladda ner den och varför inte njuta av låten tillsammans med en Delicatoboll :)

World Chocolate Masters 2013

Till vardags är Gustaf Mabrouk produktutvecklare här hos oss på Delicato, men nu har vi det stora nöjet att presentera Gustaf som Sveriges representant i WORLD CHOCOLATE MASTERS 2013 (VM i choklad), en tävling som går av stapeln i Paris denna höst.

Gå in på www.konditorbloggen.se för att följa hans spännande resa och uppladdning inför tävlingsäventyret i Paris.

Min älskade Punschrulle

Vi fick en underbar dikt av en Punschrulle-älskande tjej vid namn Malin. Klicka här för att läsa hennes fina hyllning till Punschrullen!

Bagare i samarbete

Vi har inlett ett spännande och nära samarbete med Brödernas Family Bakery AB, ett familjeföretag som idag är den marknadsledande leverantörern av produkter av bakverk, kakor och tårtor till caféer i Stockholm. Samarbetet innebär att våra klassiska storsäljare kompletteras med ett spännande och nytänkande sortiment från Brödernas Family, under märket Crebon. Samarbetet och de nya produkterna presenteras på Fast Food och Cafémässan i Kista 2-3 februari. Klicka här för att ladda ner pressrelease.

Långsiktig varumärkesvård Delicato prisas för långsiktig varumärkesvård.
GULD i Svenska Designpriset Vi är så stolta- Delicato vann igen!

Vi tilldelades GULD för vårt identitetsarbete med design på förpackningar, annonser, lastbilar m m.
Tävling 100-wattaren 100-wattaren är en tävling "som belönar kreativ reklam som gett effekt" och arrangeras av Sveriges Annonsörer och Dagens Industri.
Pressmeddelande Delicato drar tillbaka nyckelhålsmärkt tårtannons.
Delicato - Guldäggsvinnare 2007 Vi tog guld!

Vid Guldäggsgalan, reklambranschens egen Oscarsgala, kammade vi hem ett Guldägg i kategorin Tidningsannonsering, med vår annons "Garanterat fria från fullkorn".