Ta en paus och duka upp med våra saftiga mjuka kakor, kladdiga brownies och drömmiga kondisbitar. Eller varför inte förvandla vår klassiska Hallongrotta till en utsökt dessert på menyn? Klassiska smaker är trendiga smaker igen. Många av våra bakverk är dessutom bakade utan gluten och laktos, eller helt växtbaserade – vilket är både inkluderande, hållbart och svinnsmart. Låt oss fika för en godare gemenskap, helt enkelt.
Läs mer om Stiftelsen Einar Belvén som grundades 1991 av Einar Belvén.
Läs mer om vårt kvalitet & hållbarhetsarbete.
Varför inte servera den smörbakade smulpajen i ett glas? Både ser gott ut och smakar gott.
Servera vår Toscalyx med vaniljgrädde och hyvlad mandel.
En citronpaj kan blir något mycket mer. Servera citronpaj med citronsorbet, mini maränger, jordgubbar och mynta.
Spritsa ett fint mönster med vald tyll på vår Kladdkaka. Här har vi valt en mörk och ljus chokladtryffel samt hasselnötstryffel för chokladälskaren.