Vi har tagit fram en ny cheesecake med unik smak som kombinerar det bästa från den älskade Lotus Biscoff kakan med det goda från oss.
Vår cheesecake i portionsstorlek har en botten bakad på smör och Lotus Biscoff kaksmulor, en fyllning av färskost med Lotus Biscoff karamelliserade kakkräm och en spegel av samma goda kräm. Den passar perfekt på dessertmenyn, likaväl som café alternativt konferensfika. ”Vi är fantastiskt glada över samarbetet med Lotus Bakeries och tillskottet till vårt dessertkoncept. En fryst cheesecake i portionsstorlek kan enkelt dekoreras med färska bär och ätbara blommor. Skapa något eget till gästerna, här sätter endast fantasin gränserna!”, säger Fatima Wahlberg, konceptansvarig på Delicato.
Cheesecake Lotus Biscoff dessert (förskuren 16 bitar) säljs till Foodservice grossister från och med vecka 7 2023.
Läs mer om Stiftelsen Einar Belvén som grundades 1991 av Einar Belvén.
Läs mer om vårt kvalitet & hållbarhetsarbete.
Vår veganska Chokladruta Hallon Lakrits tillsammans med en kula hallonsorbet och extra saltlakritsås är en oslagbar takeaway för två!
Spritsa ett fint mönster med vald tyll på vår Kladdkaka. Här har vi valt en mörk och ljus chokladtryffel samt hasselnötstryffel för chokladälskaren.
Cheesecake som dekoreras med skira maränger, färska bär eller vackra blommor blir både överdådig och lyxig.
Varför inte servera den smörbakade smulpajen i ett glas? Både ser gott ut och smakar gott.