Ta en paus och duka upp med våra saftiga mjuka kakor, kladdiga brownies och drömmiga kondisbitar. Eller varför inte förvandla vår klassiska Hallongrotta till en utsökt dessert på menyn? Klassiska smaker är trendiga smaker igen. Många av våra bakverk är dessutom bakade utan gluten och laktos, eller helt växtbaserade – vilket är både inkluderande, hållbart och svinnsmart. Låt oss fika för en godare gemenskap, helt enkelt.
Läs mer om Stiftelsen Einar Belvén som grundades 1991 av Einar Belvén.
Läs mer om vårt kvalitet & hållbarhetsarbete.
Servera vår Toscalyx med vaniljgrädde och hyvlad mandel.
Testa att göra våra rutor som portionsdessert i glas! Brownie Havssalt mini varvas med havregrädde, karamell och fudgebitar.
Byt ut vaniljsåsen till en fräsch frosting. Vispa ihop färskost och florsocker med vanilj eller kardemumma till vår Äppelruta mini.
Vår veganska Brownie Hallon Lakrits mini tillsammans med en kula hallonsorbet och extra saltlakritsås är en oslagbar takeaway för två!