LinkButton
Foodservice
Konsument
Export
Våra bakverk
Inspiration
Om Delicato
Kontakt
SE
/
EN
Våra bakverk
Kondisbitar
Styckförpackade kondisbitar
Tårtor
Mer om ingredienser
Tillsatser
Färgämnen
Konserveringsmedel
Antioxidationsmedel
Emulgeringsmedel
Förtjockningsmedel
Sötningsmedel
Övriga tillsatser
Fetter
Allergener & Mervärde
Inspiration
Delicatobollsmousse
Recept: Våffla med Delicatoboll
Enkelt recept på goda chokladbollar
Delicat au chocolat – Croissant med Delicatobollar
Om Delicato
Om Delicato & Historik
Lediga jobb
Stiftelsen Einar Belvén
Kvalitet & hållbarhet
Kontakt
Huvudkontor & Konsumentkontakt
Presskontakt & samarbeten
Reklamationer
Integritetspolicy
Delicatobollsmousse
Inspiration
Delicatobollsmousse
Ingredienser:
6 st Delicatobollar
2,5 dl vispgrädde
Riven mörk choklad (
Dekor)
Riven Vit choklad (
Dekor)
Kokosflakes (
Dekor)
Vispa upp grädden lätt med elvisp. Viktigt att den inte blir för fast!
Mosa Delicatobollarna i en annan bunke och rör om tills det blir en smet/deg.
Tillsätt hälften av den lättvispade grädden i smeten och blanda ihop försiktigt.
När du fått ihop det till en jämn smet, vänd försiktigt ner resten av grädden tills det blir en slät och luftig konsistens.
Spritsa upp moussen i dessertglas/dessertskålar.
Avsluta med att riva chokladen.
Garnera med den rivna chokladen och med några kokosflakes. Toppa med bär alt. Mini-delicato.
Njut!