LinkButton
Shop Delicato
Foodservice
Konsument
Export
Våra bakverk
Kondisbitar
Styckförpackade kondisbitar
Tårtor
Allergener & Mervärde
Inspiration
Delicatobollsmousse
Recept: Våffla med Delicatoboll
Enkelt recept på goda chokladbollar
Delicat au chocolat – Croissant med Delicatobollar
Om Delicato
Om Delicato & Historik
Lediga jobb
Stiftelsen Einar Belvén
Kvalitet & hållbarhet
Livsmedelssäkerhet
Miljöfrågor
Etiska & sociala frågor
Delicatos tillsatspolicy
Råvaror
Mer om ingredienser
Kontakt
Huvudkontor & Konsumentkontakt
Presskontakt & samarbeten
Reklamationer
Integritetspolicy
Cookiepolicy
SE
/
EN
Våra bakverk
Kondisbitar
Styckförpackade kondisbitar
Tårtor
Allergener & Mervärde
Inspiration
Delicatobollsmousse
Recept: Våffla med Delicatoboll
Enkelt recept på goda chokladbollar
Delicat au chocolat – Croissant med Delicatobollar
Om Delicato
Om Delicato & Historik
Lediga jobb
Stiftelsen Einar Belvén
Kvalitet & hållbarhet
Livsmedelssäkerhet
Miljöfrågor
Etiska & sociala frågor
Delicatos tillsatspolicy
Råvaror
Mer om ingredienser
Kontakt
Huvudkontor & Konsumentkontakt
Presskontakt & samarbeten
Reklamationer
Integritetspolicy
Cookiepolicy
Inspiration
Våra bakverk
Kondisbitar
Styckförpackade kondisbitar
Tårtor
Allergener & Mervärde
Inspiration
Delicatobollsmousse
Recept: Våffla med Delicatoboll
Enkelt recept på goda chokladbollar
Delicat au chocolat – Croissant med Delicatobollar
Om Delicato
Om Delicato & Historik
Lediga jobb
Stiftelsen Einar Belvén
Kvalitet & hållbarhet
Livsmedelssäkerhet
Miljöfrågor
Etiska & sociala frågor
Delicatos tillsatspolicy
Råvaror
Fetter
Tillsatser
Mer om ingredienser
Färgämnen
Konserveringsmedel
Antioxidationsmedel
Emulgeringsmedel
Förtjockningsmedel
Sötningsmedel
Övriga tillsatser
Kontakt
Huvudkontor & Konsumentkontakt
Presskontakt & samarbeten
Reklamationer
Integritetspolicy
Cookiepolicy
Ingredienser:
6 st Delicatobollar
2,5 dl vispgrädde
Dekorera med bär, krossad choklad, kokosflakes eller mynta
Vispa upp grädden lätt med elvisp. Viktigt att den inte blir för fast!
Mosa Delicatobollarna i en annan bunke och rör om tills det blir en smet/deg.
Tillsätt hälften av den lättvispade grädden i smeten och blanda ihop försiktigt.
När du fått ihop det till en jämn smet, vänd försiktigt ner resten av grädden tills det blir en slät och luftig konsistens.
Spritsa upp moussen i dessertglas/dessertskålar.
Avsluta med att riva chokladen.
Garnera med den rivna chokladen och med några kokosflakes. Toppa med bär alt. Mini-delicato.
Njut!